Verdediging beste aanval voor Dordrecht

Verdedigen en verdedigen dat is wat Dordrecht deed. Het is de keerzijde van sportief succes dat tegenstanders naar de Adelaarshorst komen om een punt weg te halen. Een keeper die na ruim 20 minuten geel pakt voor tijdrekken, schapen die op de grond gaan liggen, in de hele wedstrijd nog geen 4 schoten op goal, dat was Dordrecht gisteren. Dordrecht was ook de ploeg die twee keer scoorde.

Go Ahead had de pech dat het niet tot scoren kwam in de goede eerste twintig minuten. Tot aan de zestien was het zelfs heel goed voetbal. Alleen die kansen, die waren er te weinig. De Dordtse handbalverdediging had er altijd wel een voetje tussen. Na de 0-1 door Kalisse -wie anders- zakte het niveau aan onze zijde wat weg. Joey Suk leek in de 60e minuut de redder in nood. Hij haalde de poot eens flink aan en schoot de bal in de rechterbovenhoek. Diezelfde Joey Suk miste trouwens in de laatste paar seconden de opgelegde kans op de 2-2, hij speelde verder wel weer goed.

Na de 1-1 was er wat sfeer in het stadion. Go Ahead speelt in het Home of Football en dus nemen wij aan dat men bij deze club wel weet hoe het hoort. Je verbaal laten gelden voor een treffer is dus, naar wat wij aannemen, uit den boze. Het liedje is niet voor niets "Ohh Go Ahead is wonderful, we’re going crazy after every fucking goal". Hartstikke mooi dus dat er bij deze club nog een authentieke voetbalsfeer hangt.

Maar om toch nog wat positiefs over dit onderwerp te zeggen: we hoorden minder sssstil geluiden en de schapenimitaties waren niets minder dan geniaal. Neemt niet weg dat er tegen schwolle en ajax echt wat meer van ons als publiek verwacht wordt, anders wordt het een beschamende vertoning. Goed weer verder over het voetbal. Na de gelijkmaker volgde er een paar kansen en had het moeten gebeuren. Maar er gebeurde heel iets anders. Dicky van egmond gaf een penalty aan Dordrecht en Zeefuik schoot hem erin. Een verlies dus en een pijnlijke ook. Het kampioenschap is nu normaal gesproken niet meer mogelijk. Dat betekend ons richten op schwolle volgende week en ajax thuis en zorgen dat je wel in de top 5 eindigd, zodat je de eerste ronde van de play-offs mag overslaan.

Wat foto’s:

Deventerturk_2

Wie o wie is deze man ? 😉

Beginwedstrijd

Begin wedstrijd

2bussenvol

Deze keer was het geen afgezaagde grap. Ze waren echt op tienertour.

Tijdrekken

Na de 0-1 werd het tijdrekken alleen maar erger

Gelijkmaker

Het werd gelijk en alles leek nog mogelijk….

Hijkomt

….het eindsignaal kwam dichterbij en het werd tijd voor ‘alles-of-niets’ , Sander Post ging warmlopen als een oude man.

Watgebeurdhier

Wie weet wat er hier gebeurd mag het zeggen

Nogsteedswarmlopen

Ondertussen loopt Sander nog steeds warm

Denekslag

Uit deze penalty werd het 1-2…

Isiedan

…en was het tijd voor Post

Helaas

Helaas werd het die laatste paar minuten ook niks meer

Advertenties

65 thoughts on “Verdediging beste aanval voor Dordrecht

 1. suk man of the match speelde weer een goeie pot en zat erweer lekker in zeg!!en als ploeg hebben we er alles aangedaan ben benieuwd waar colak last van had want pakte paar x zijn bovenbeen vast……egmond pffff

 2. weg kampioenschap.wat een bagger wedstrijd.bijna iedereen speelde kut.suk speelde wel goed.wat een fout achterin bij die 0-1.ben wel weer blij als vosselman weer terug is.

 3. johan, volgens mij heb jij naar een andere wedstrijd gekeken. Bijna iedereen speelde kut? We waren twee klassen beter als Dordt, we knokten voor iedere meter maar we waren een keer niet gelukkig. Als Cambuur maandag bij De Graafschap wint dan is een kampioenschap nog steeds mogelijk.

 4. Het lijkt erop dat het kampioenschap vergooid is,maar vond ons ploeggie zo slecht nog niet(mis parnela wel hoor),wat me opvalt is dat we teveel kansen missen en wij schieten te weinig op doel.
  Vond Suk idd de beste speler vh veld,hij wordt nog een echte topper,die moeten wij een 5jarigcontract geven..Begin ook steeds meer te denken dat dordt een angstgegner wordt van ons,ik vergeef ons elftal als ze sjwolle en ajax verslaan…
  Kalesikepse bedankt nog voor het pilssie..cheers mate,was ff gezellig je gesproken te hebben.
  Wordt tijd voor een dutje mensen..
  Enne van egmond….gatver..altijd al anti-eagle geweest..grrr..
  GAE DEVENTER FOREVER OURS..
  EA71

 5. @DeventerTurk,

  Helemaal met je eens dat we Parnela missen en bovendien onze Jonathan. Er zat totaal geen opbouw in vanuit achterste linie en door door de fouten achterin, hebben we de wedstrijd verloren.

  Hoe lang duurt het nog dat beide heren weer present zijn?

 6. Wederom blijkt het erg lastig om te spelen tegen een ploeg die constant met 11 man achter de bal speelt en vervolgens ook nog in met een soort “handbalverdediging” speelt.
  Vond dat we laatste 20 minuten te veel door het centrum speelden. Daarnaast vind ik de kwaliteit van corners en vrije trappen bedroevend slecht! Boerebach, train die gasten daar eens op!!! Indien Graafschap maandag wint dan “gewoon” bij de eerste vijf komen en volledig richten op 038 thuis, 020 thuis en dan gas terugnemem voor de nacompetitite. Tegen die tijd zijn Parnela en Vosselman ook weer van de partij al moet ik zeggenm dat Marynuaya (tja bljft lastig zo’n naam….) het niet slecht doet!!
  Al met al natuurlijk een prachtseizoen, waarbij iedereen het heeft over bezuinigen etc etc en wij in de krant staan met 4 architecten om de Adelaarshorst te verbouwen!

 7. Begrijp bovenstaande reacties niet helemaal.

  Gae continu geprobeerd op te bouwen en te voetballen van achteruit, bijna geen een lange bal gezien.Verdediging was prima! Wel bij doelpunt 1 had Kalisse naar de grond gemoeten(dan wel buiten de 16).

  Suk was weer klasse maar volgens mij hebben wij voorin gewoon te weinig ECHTE kansen gecreerd. Daarnaast speelde dort erg compact verdedigend en lieten zich ver terug zakken, dan wordt het ook lastig.

  Dus overdiend verloren tegen een laf voetballende ploeg!!

 8. Zo’n onverdiende nederlaag tegen een ploeg die een handbal verdediging opzet en loert op de snelle counter krijg je altijd wel een keer in het seizoen en dat gebeurde dus ook gisteren. 0-1 was verdedigingsfoutje van Hollart en verder ben ik niet een echte fan van de Groot. Vind hem snelheid en echte power missen, zou bijna Suk in de spits gaan zetten. Volgende week Lopes geschorst ?

 9. We waren de betere ploeg maar te weinig echte kansen afgedwongen. Er was te weinig rendement van de buitenspelers terwijl ze wel veel kwaliteit hebben.
  Bij de 0-1 vond ik dat er op dat moment geen druk op de bal was, Dordt kon van achteruit voor de 1ste keer de bal rond gaan, en het was gelijk raak. En idd die Kalisse had plat gemoeten.
  De 1-1, Suk prachtig doelpunt. Goed werk van De Groot.
  De 1-2 ook niet echt sterk verdedigd. Maar volgens mij begon de overtreding buiten de “16”. Egmond en grens dus bedankt.

 10. heb het toch al gezegd WIJ worden kampioen, Jullie hebben niet de bergoting, stadion,en toeschouwes voor de ere Alles is de helft tov ons

 11. Dort had hun spel helemaal aangepast aan gae en deden er echt alles aan om minimaal een puntjes te pakken,.zelfs het winnen van tos is al een punt voor bezoekers!elke ploeg die nu naar deventer komt past het spel aan in anti-voetbal waardoor het steeds moelijke wordt om goed te voetballen!maar ben je top dan moet je dat ook kunnen!!Waar ik veel meer van baal is dat die HEL VAN DEVENTER weer ver te zoeken was!!wat is dat toch,.pas bij 1-1 even een opleving en bij de laatst 10minuten ga er achter staan als een 12man maar dat gebeurd niet!!1 engel maakt nog geen mannenkoor zal ik maar zeggen!!kom op boy’s,..die schappengeluiden was wel super!!maar als we zo tegen 038/020 ons laten zien dan schaam ik me echt dood!!nog 19dagen te gaan voor de wedstrijd van het jaar!!en nog veel werk te doen!

 12. @boca

  maak je maar geen zorgen over de hell van deventer tegen 038/020. komt helemaal goed

 13. IPV achter je cluppie te gaan staan begint iedereen lekker de scheids uit te bleren, klasse! En o, o, o, Ulderink met zn wissels, Post de hele tweede helft warm laten lopen. Waar was Hasselbaink? Niet op de bank aanwezig?

  Colak…niet fit? Geen zin?

 14. we waren gewoon veel beter dan dorth …met 11 man ingraven en dan loeren op die kans dat hebben ze goed gedaan ,,je weet als je 2e staat dat de meeste ploegen hier komen om te verdedegen ,,we zijn dat niet gewend ,,al met al bij lange na niet verdient van dorth ,,,je kans op het kampioenschap is wel verkeken ,,als de graafschap van cambuur windt ,,dan is het over…als wij hoe dan ook maar van olle winnen ..dan kan het niet meer stuk

 15. ik zie dat iemand mijn naam ‘gejat’ heeft ghehe. ik snap dat je het niet expres doet maar kan je volgende keer weer een andere naam gebruiken? ik reageer hier best regelmatig onder de naam dvntr. bedankt.

 16. Tja gemengde gevoelens over de wedstrijd.Dordt speelde op de counter ,dat zag je gewoon.Eerste helft wat kansjes gehad voetballend waren wij beter,maar wat koop je ervoor niks.Het kampioenschap is verspeeld.
  Reimerink kwam er in de eerste helft goed door,kreeg de ruimte en wist er redelijk goed mee om te gaan.Achterin te veel persoonlijke fouten en dat doe je zelf aan.Ik ging met de rust het gevoel in dat wij makkelijk konden winnen en konden scoren dat gebeurde ook door een prachtige goal van suk,weer de man van de wedstrijd voor mij.Voetballend vond ik hem wel minder,niet die mooie actie’s die hij in de voorgaande wedstrijden liet zien.Tja daarna veel drukken,maar weinig echte kansen krijgen,behalve in de eindfase met opnieuw suk dacht ik.De penalty was ervoor mij wel zeker een en dat was zuur.We knokte er wel voor,maar het zat er gister helaas niet in.

  Sfeer vond ik ook matig de schapengeluiden orgineel en zoals boca zegt de tos,als wij die verliezen sta je al met 0-1 achter.Maandag naar almere en daar gewoon winnen,want dat verdomde cambuur en zwolle komen te dicht bij,we moeten voor zondag los staan van zwolle,anders gaan ze over je heen.Zwolle moet tegen agovv en die hebben gister goed gespeeld,ook daar wordt het een boeiende pot.Ik heb gister trouwens geen enkel liedje gehoord van ‘wie niet springt is voor zwolle’ terwijl die wedstrijd volgende week al is.

 17. Zit tegen ajakkes het jodenpubliek in het uivak bij jullie of op de bside. Wat een jodepubliek was het in dat verotte stadionnetje van jullie haha!

 18. Hé sheepfucker beetje dimmen he. Grote bek hier over sfeer en stadion is een beetje lachwekkend gezien jullie eigen stadion met 2.000 sufkutjes per wedstrijd.

 19. @ Dordrecht….Wat heb jij toch een mazzels dat jullie soort grote bek hoolies tegenwoordig met de bus tot aan het uitvak worden gereden en in kooien zitten waar nooit en te nimmer iemand in of uit kan. Vroeger had je moeten lopen van het station tot aan je vakje en retour- elke minuut op je hoede zijn -donkere straatjes en steegjes – bij elkaar moeten blijven, op elkaar moeten aankunnen, grote bek alleen is niet genoeg meer >> denk dat je dan vandaag niet meer zo’n grote westerse waffel had gehad. Weet jezelf ook wel schapekoppie, groeten van een stom boertje.

 20. ik heb weer een goed voetballend gae gezien. wat verwachten we als het nederlands elftal tegen een zwaar verdedigend elftal speelt hebben ze het altijd moeilijk. we zijn een voetballende ploeg en de bal ging prima van links naar rechts tot aan de 16. misschien moeten we wat eerder schieten, er wordt nog wel eens te veel door gebreid. en natuurlijk mag die man nooit zo ver komen bij de eerste goal. verder petje af voor de supporters die wel blijven staan klappen als onze jongens aan het eind langs komen. ja ik ga ook nooit eerder weg ookal staan ze met 3 0 achter, gvd ik heb hier dik 18 jaar op moeten wachten op zo n seizoen dus geniet elk moment. oja nog iets na de wedstrijd was er een opstootje, dat is wel zo erg joods om onderling te gaan vechten, nooit doen dus.

 21. Onderling vechten,waar?Ik heb niks gemerkt?!
  Na afloop weer veel politie,zoals politie op paard die na de wedstrijd even werd opgejaagd door een klein groepje.

 22. Jammer dat we geen kampioen gaan worden maar het blijft een prachtseizoen. Ik heb best hoop voor de play-offs want ik denk dat je dan tegen meer voetballende ploegen speelt. Zoals Dordrecht speelde was echt antivoetbal. Daar wordt je als speler toch ook niet blij van? Moet toegeven effectief was het wel voor ze. Nu op naar schwolle!

 23. Haha, was wel weer leuk met die witte jas. Deze witte jas was niet zo slim om hem uit te trekken, dat had die witte jas van Den Bosch nog wel bedacht. Moet zeggen dat ik niet erg vrolijk van de ambiance werd (heerlijk vies kakwoord) maar dat schapengebler deed me goed. Je ziet die schaapjes zingen en hoort schapengemekker. Zeker humor.

 24. Wat een internet-hoolies hebben wij! reageren op een of andere pino van dordt. Beetje jammer.Zo langzamerhand weet iedereen dat verdedigen punten opleverd. As my hero Suk er hem in legt krijg je vanaf de 4einuut een andere wedstrijd.
  Maar hebben we zelf wel het materiaal om mee te doen in de eredivisie? zo ja…..Wie neemt van de 118 corners nou eens precies welgeteld een!!!!!!!!!!!!!!! op een bedoelde speler!Laat dit seizoen nou eens een EAGLESwaardig seizoen worden!!!!!!!!!1

 25. Inmiddels ook een redelijke “recht door zee” scheids ontdekt voor de halve finale tegen 020, in de persoon van: Erik Braamhaar.

  Hij is afgaande op de vanavond gespeelde wedstrijd nac-psv, niet gevoelig voor de invloed van de grote clubs. Als de knvb hem laat komen voor GAE-ajax heb ik wel vertrouwen in een oprechte scheids, nog maar even afwachten wie er daadwerkelijk komt.

 26. Het valt me op dat het fanatieke publiek dat we altijd al bij GAE hebben met de week matter worden. Heeft de flyer nu toch zijn effect bereikt?? Er worden constant dezelfde liedjes gezongen, poehhh en kijk vooral uit dat er geen woorden in voorkomen die niet mogen. F#ck Off wij zijn GAE met een van de fanatiekste supportersgroepen van het land. Ik zie het wegzakken, nog 2 wedstrijden verder en we zitten met de armen over elkaar. Waarom geen liedjes over Zw#lle en A’d*am?? De belangrijkste wedstrijden van het jaar staan voor de deur en de sfeer is mat!!! Ik zal zeggen wat er moet veranderen: 1.Op tijd in het stadion om ‘op te warmen’ voor de wedstrijd, spelers toezingen tijdens de warming up, en meer enthousiasme als onze Harley prachtig door onze Horst zweeft. 2. Bij opkomst spelers moet het hele stadion gaan staan, RESPECT voor je helden. 3. Maak verbaal de supporters in uitvak lam, mag nooit zo zijn dat 100 man meer lawaai maken wij. 4.Liedjes op of over het randje…moet kunnen, af en toe moeten wij de boel opzwepen als het de spelers niet lukt. 5. De eerste die nog een keer ssst roept, vanaf ons stadion naar station trappen, in ssstiltecoupe in de trein, en enkeltje Alkmaar..oprotten. HET MOET NU gebeuren en wij moeten doen wat nodig is om ze te steunen. Komop GAE…denk aan de zin, NO ONE LIKES US AND WE DON’T CARE ! en zo is het.

 27. Wij komen voorin te kort om kampioen te worden. Alleen Suk heeft echt drijging naar voren. We missen creativiteit voorin. Colak heeft creativiteit maar laat het nu afweten.
  ook inze Finse vriend speelt met de wedstrijd slechter. Hij kan veel meer.
  Eindpasen, corners en vrij trappen worden echt heel slecht genomen!!!!!!!
  Veldspel verder goed verzorgd.
  Wel goede hoop voor play offs als bijna iedereen fit is!!!!!!!!!!!!

 28. Iedereen even luisteren naar Dter Oldskool want hij zegt de waarheid. Ik kijk al regelmatig om me heen en heb helaas nog niet zo’n ssssstille betrapt. Ik weet best wel dat de sfeer nog weleens slechter is geweest in de tijden dat we bijna onderaan eindigden. Maar moet je eens kijken wat voor seizoen je nu hebt en hoe tam het is. Beschamend!!

  WE moeten soms over het randje om ons als B-side te laten zien en om de spelers op te zwepen. Niet alleen politiek correcte liedjes zorgen voor meer peper in de reet van de mannen op het veld.

  Ik denk dat ik zondag teleurgesteld wordt. Ik hoop dat iedereen zijn keel verrot schreeuwt. De kinderen die stoer op de B-side willen staan maar ondertussen alleen apathisch van zich af kijken kunnen beter een ander vak opzoeken. Geldt ook voor de rest. Niet alleen geluid maken als we voorstaan maar ook als we achterstaan.

 29. Bedoelde natuurlijk d’ter oldskool…jij snap
  t het…
  Forza GAE DEVENTER

  EA71

 30. ja iedereeen is het eens met oldskool maar we doen er niks aan. hier neulen en in de horst weer de bek dicht. laten we het zondag weer gebeurn of staan we er nu wel voor onze jongens? vakkie 6 gaat wel voorop.

 31. De IJsseltribune is helemaal een dode bedoeling, volgend jaar maar achter het doel plaatsnemen. Niet gaan staan als de Eagles opkomen, alleen maar lopen zeiken terwijl we GVD 2de staan. Wie had dit voor het begin van seizoen verwacht? Niemand!

  Morgen Omniworld, wie is er nog meer bij?

 32. wedstrijd vond ik ook niet super. van colac weinig goeds gezien, zeker alles laten zien in turkije en hier weer niets.
  Stiekum naar rijkaard geweest?

  De schapen geluiden maakte de dortjes best kwaad de eerste keer, goeie humoristische actie hahaha.
  Vind,sinds de flyer, het publiek heeeeeeeeel mat… goed gedaan sv (ehummmmm)

  Ik ga niet tegen omniworld, tegen 038 benk er wel weer!

  Eagles Uber Allesch!!!

 33. Sfeer kan inderdaad wel beter, schapengemekker vondt ik masterlijk… heb ik zeer kosterlijk om kunnen laggen.
  Voor de rest lijkt het kampioenschap ver weg, maar nog zeker niet onhaalbaar. In die zin lijkt het mij beter als Graafschap gelijk speelt tegen Cambuur, bij winst van onze kant loop je ff weer uit op cambuur en in op graafschap. De 2e plek lijkt me vrij belangrijk wil je nog kans maken opt kampioenschap… verder is het logischerwijs zaak dat wedstrijden tegen olle en graafschap gewonnen worden.

  @DeventerTurk
  Dat biertje was je dubbel en dwars gegund vriend, jammer dat er geen overwinning op gevolgd heeft… was tof je ff gesproken te hebben. Leuk zoontje heb je overigens, ontwikkeld zich al goed naar een trotse volwassen Eagle… net zoals ze pa…

 34. @Peter,ik weet het ook dat het hier makkelijker is om te roepen dan daadwerkelijk wat te doen,maar als wij het hier niet aangeven,gebeurt er misschien helemaal niks(ben dan ook blij dat mensen als d’ter oldskool en anderen,de boel wakkerschudden),ken me nog herinneren(hier op de site) dat er heel wat mensen wouden helpen om sneeuw op te ruimen int stadion,zag op die dag welgeteld 8 supporters!!!,en een paar sallconmedewerkers en paar stratenmakers,dus weet er alles van,wat dat betreft zeggen de rotterdammers het goed,geen woorden maar daden..
  Wij moeten met zijn allen goed beseffen dat wij binnenkort 2 ontzettend belangrijke wedstrijden tegen 2 “aardsvijanden” spelen,dus alle energie die je in je lijf hebt zitten,al het adhd-gevoel,al het roodgele passiegevoel,al het DEVENTERgevoel,die moeten eruit op die dag,op een positieve manier welteverstaan,met vele liederen,luidruchtigheid,sjaaltjes,vlaggen,en ook al komen we onverhoopt achter dan nog meer geluid produceren(zoveel decibel dat groundzero jaloers erop zal worden) en de jongens nog meer oppeppen…Wij gaan aan heel Nederland laten zien wat voor club we zijn,niks milwall in het klein,niks feyenoord in het klein,niks west ham united of wat dan ook,WIJ ZIJN VERDOMME GO AHEAD EAGLES DEVENTER,geboren in 1902 in een prachtstad,met een rijke historie(4xlandskampioen) en bovenal een mooie toekomst,daar geloof ik en vele duizenden EAGLESFANS heilig in.Geloof me allen (en ik kan het weten)dat ik als halve Turk en halve Deventer Nederlander nooit, maar dan ook nooit bij deze club en in deze stad gesdricimineerd ben geworden,sterker nog die saamhorigheidsgevoel heb ik op weinig plekken meegemaakt in mijn leven,kom overal in het land,(werk,uitgaan,dagjes weg etc etc..)maar no place als GAE DEVENTER…
  Met deze eendrachtskracht en “GAEDEVENTERUEBERMENSCHGEVOEL”kunnen wij iedereen aan…
  @kalesikepse,VRIEND bedankt voor die warme woorden..en geloof me ,maar je weet ut zelf wel,het is wederzijds…nogmaals thnx ,vooral die zin over mijn zoon…daar ben ik dus trots op..thnx mate..
  Mannenen Vrouwen natuurlijk,maandag 3punten ,moet gewoon,er is geen uitweg..en dan zondag “DERBYDAY”….tegen sjwolle de blauwpoepers…WINST…en dan de halve finale tegen onze “godenzoontjes”…met als inzet ..na de ADELAARHORST, de mooiste stadion van Nederland ,de Kuip..Wat zou het mooi zijn met 15000 KOWETSUPPORTERS daarheen te gaan…dromen mag toch ,he..
  FORZA GAE DEVENTER..
  EA71

 35. je hebt gelijk deventer turk we zijn met niemand te vergelijken we zijn uniek en vooral onszelf, zonder klapdingen en uniek met onze veelzijdige liedjes. maar daar moeten we voor waken, en weer net zo te keer gaan als eerder.

 36. Vergeet niet dat veel mensen die in het stadion stil zijn hier niet degenen zijn die reageren met dat er meer sfeer moet komen. Je zult altijd uitzonderingen hebben die op internet roepen dat er meer sfeer moet komen en zelf het stilste zijn. Maar denk dat mensen als peter, DeventerTurk en Dter Oldskool echt wel hun best doen. Het gaat om de mensen die in hun leven minder met Eagles bezig zijn. Die moeten zeker eens aangespoord worden meer van zich te laten horen in het stadion. Niet de diehards maar de mensen daaromheen is waar het omgaat.

 37. Helaas kan ik er niet bij zijn in Almere. Wel naar Maastricht geweest (wat een rot eind!). Ik ben het totaal eens met de mensen hierboven, die zeggen dat de sfeer beter MOET worden. Zelf zit ik nu 2 jaar in B-side (daarvoor vak 13). Wat ik zelf vind is dat er weinig inspiratie en lef op de tribune is.

  Steeds wordt er hetzelfde gezongen, wat er uiteraard voor zorgt dat de helft na 3x denkt “Niet weer he!” en niet/met minder volume meezingt.

 38. Inderdaad Harold, de mensen die hier reageren is slechts een klein deel van al die mensen die naar kowet gaan!!

  Deze mensen moeten gewoon doorgaan!! Anders blijft er helemaal niets over.. Volgende week helemaal waus gaan tegen schwolle en daarna zorgen dat die joden bruine strontplekken in hun broek hebben van angst!! Heb er toch wel vertrouwen in dat het ook met de sfeer wel goed gaat komen..

 39. het moet spoken de komende weken op de B-side. Oldskool heeft helemaal gelijk.

  En ik ben ook bang dat de flyer van de SR meer kapot heeft gemaakt dan ze hadden kunnen hopen. Een heleboel mensen durven geen liedjes meer te zingen die over het randje gaan.

  En degene die die flyers verzint loopt met de staart tussen de benen weg uit de SR, omdat hij van alle kanten commentaar krijgt van ECHTE supporters, en niet van die figuren die als ja-knikker bij de club rond lopen om belangrijk te kunnen zijn, en zich voor allerlei karretjes van de club laten spannen. En dit ook nog doen om dan een veer in de kont gedrukt te krijgen van de club, en dan ff het veld op mogen om een handje te kunnen geven aan de spelers.

  Al ben ik wel blij hoor dat hij weg is die kontenkruiper, ik hoop dat hij nooit meer wat gaat doen voor de club.

 40. B-Side is de laatste jaren achteruit gegaan, allemaal jonge sensatiezoekertjes die alleen achter de ploeg staan wanneer we voorstaan. Bij een gelijke- of achterstand ook achter je club blijven staan ipv je bezig houden met dat stel achterlijken in het uitvak.

 41. niets aan de hand alles is nog mogenlijk .

  morgen gat het erom het is nu elke wedstrijd wiinen of afhakken . maar in ieder geval boven olle eindigen

  liesft helemaal bovenaan maar gaat nu aan de spelers zelf liggen en aan ons om de jongens te steunen .

  zo niet dan maar alles op de wedstrijd tegen die neuzen gooien . tis 1 wedstrijd van europees voetbal die klote tukkers worden kampioen en spelen de finale ..
  wij winnen van die junkies die hoerenlopers , kinderen van de hoeren , allias de neuzen , dus hebben wij europees voetbal . maar voor mij telt alleen volgende week thuis tegen de buurtjes pfff hoop dat hoog water wordt laat ze verzuipen daar … ach bijna FAILLIET mooi he laat ze maar zo na de klote gaan die blauw witte joden met hun stampertje en skaats gek en adja de trainerd die zuip schuit uut lochem ook z’n neuzendorp pfff

  tis nu alles winnen

  het komt goed rood gele gr

  hij kan niet neuken komt niet klaar het is een KUT XXOLLENAAR

 42. Het zingen tijdens de wedstrijden is de laatste tijd te triest…
  Maar wat me wel opvalt is dat er geregeld bepaalde liedjes worden ingezet, maar dat er weinig man inhaakt. (Bovenin B-side) En dit zijn niet de liedjes die regelmatig (tot vervelends toe) worden gezongen. Hier moet dus echt vaker op ingehaakt worden….

  Respect voor iedereen die hier reageert, iedereen heeft tenslotte een eigen mening. Met z’n allen behoren we er wat moois van te maken dit jaar. Het is al mooi, vergeet dat niet!!!

  Morgen staan we natuurlijk weer in Almere ons cluppie aan te moedigen. Enne…aan ramoontje zal het echt niet liggen hoor, zij schreeuwt en zingt altijd voor 3!!

  En wat betreft olle; daar schijten we op, zoals mn dochter van 3,5 altijd zegt!!

 43. @meneermetopkomsttunevoorstel:

  goed idee! Hoewel ik de huidige tune ook goed vind. Moet wel wat geknipt worden, maar dat maakt niet uit. Beetje variatie kan ook geen kwaad

 44. Heb wat de sfeer betreft al vaker gezegd dat vak 6 en 8 weer es allemaal in 7 moeten gaan staan. Zou de sfeer heel wat verbeteren.

  Wat de wedstrijd betreft en oud cruyfiaanse uitspraak; Je moete schieten anders ken je niet scoren!! Ook zou ik eens iemand anders de corners laten nemen i.p.v. Kari. Zijn corners zijn altijd te kort, of te hog en te lang. Die moeten strakker voorgezet worden.

 45. sfeerteam heeft nog veel te uitzoeken dan qua muziek.
  Zal vast wel weer van die jaren 0 muziek worden dat radio Deventer draaid!
  Nummer klinkt wel redelijk trouwens (beetje traag voor mij, maar om int stadion klinkt ie vast wel lekker!!)

  Vanaaf weer naar de radio luisteren en hopelijk een keertje of 5 juichen gehehehe

  0-5 denk ik!

 46. echt klasse die opkomsttune laten we anders allemaal even een mail sturen naar eagles of ze ook verzoekjes doen

  Francesco Zeta – Fairyland
  sowiezo lekker

 47. prachtig hoe zondag de jongens van onze club bezig zijn geweest om banderies te maken, net gezien op de site van gae. zo hoort het ook het stadion moet rood geel kleuen. dit zijn onze kleuren, hier staan we voor en hier vechten we voor. dus iedereen je sjaals om zondag of een vlag mee want dat mooie rood en geel is een eer om te dragen.

 48. Welke site zie je dat dan?

  Ik kies dan voor het nummer: Earthquake- Art of fighters!
  Zweept vast de boel wel op denk ik.

  Miss kan iemand ook uitzoeken wat de favo. nummers zijn van de spelers (basis 11).
  Hun nummer 1 nummer draaien tijdens de warming-up!
  Dan in de rust knallen, die blauwe het stadion uit blazen!
  Zelfde geldt voor 020, 25ste dus!

  Opkomstnummer is wel lekker idd, maar ik zou blijven met André!

 49. De oplossing over het sfeergelul is heel simpel en overal in europa al jaren aan de gang.
  zet een fanatieke gek met gezicht naar de b-side, een megafoon en iedereen doet mee.
  laat de sv een keer iets goed doen en iets creeren waar hij op kan staan.

  Geloof me, er zijn genoeg figuren die het schitterend vinden daar te staan.

  Doe iets !!!!!!!

 50. @ Hommage aan Hannes, hier zijn we al mee bezig om dat er doorheen te krijgen.

 51. @ Hommage aan Hannes , Wij zijn zaterdag naar HSV-Herta BSC geweest! en inderdaad voor het uitvak een fanatieke hond met megafoon!! Het werkt!! Herta staat strak onderaan maar ze zijn niet stil geweest!

 52. Dank voor de bijval Lads! Dus zondag allemaal op tijd in ons vak, staan voor onze helden, schreeuw je schor, maak ze gek en doe wat nodig is, dit is de ommekeer. Wij zijn geen Heerenveen of AZ publiek, wij zijn GAE, jongens van de straat!! Probeer ons niet te veranderen, dan gaat het mis…. “Stand your ground lads!” Greetz

 53. Bij iemand met een megafoon heb ik een gemengd gevoel. Doet Duits aan en ben bang dat meneer dat de enige is die bepaald wat er gezongen wordt. De persoon in kwestie zal dan vast gekozen worden door het bestuur en zo ben je nog verder van huis. Dan krijgen we alleen nog maar dezelfde brave liedjes. Als willekeurige mensen daar kunnen gaan staan ben ik al een stuk meer voor.

 54. je moet er echt iemand voor zetten, kijk naar het buitenland en zelfs bij 020 in vak 410, dit werkt echt. site van de supporteravereniging staan de spandoeken.

 55. Hoewel ik een voorstander van het good-old: Go Ahead is niet te kraken (het liefst in de originele uitvoering). Zou hiernaast ook het volgende gebruikt kunnen worden:

  en dan met een maximaal volume!

 56. Pingback: Go Ahead Eagles – Dordrecht Voorbeschouwing | Bozen van het Oosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s